Werkwijze

Werkwijze verkoopstylist / vastgoedstylist

Voorproces

Een klant belt voor informatie of naar aanleiding van de folder of advertentie, bezoek van site CNVV, vermelding startpagina of mond-tot-mond reclame.

Intakegesprek

Het intakegesprek is bij de klant thuis. Er wordt een intakeformulier ingevuld samen met de klant. Hierna volgt de rondleiding door de woning, hierbij worden notities gemaakt voor de styling, bv kleurvermeldingen. Het is van groot belang dat de klant vooraf al nadenkt waar spullen kunnen worden neergezet die niet nodig zijn in de woning op de dag van de styling en eventueel bij open dag of bezichtiging. Eventueel kan dat via VERKOOPSTYLING EN MEER geregeld worden.

Maken van de offerte

Ik schat het aantal uren dat ik nodig denk te hebben om de woning verkoop klaar te maken en tel daar de kosten voor de accessoires bij op die ik denk nodig te hebben. In de offerte staat ook vermeld wat vooraf door de klant zelf gedaan dient te worden voor het beste resultaat. Indien de klant akkoord is met de offerte wordt het een opdracht en zal in onderling overleg een afspraak worden ingepland voor het restylen van de woning. Hiermee wordt de woning verkoopklaar gemaakt via de hands-on methode van House of KIKI.

Restyling (na akkoord offerte en datum in overleg met de klant)

Kamer voor kamer worden in orde gemaakt en er worden eventueel accessoires toegevoegd (alleen in onderling overleg met de klant) om een mooi compleet plaatje te kunnen maken.

Maken van de verkoopfoto’s

Hierna worden de foto’s gemaakt (minimaal 24 stuks) voor Funda of een andere verkoopsite.
Na de restyling worden de verkoopfoto’s gemaakt van de woning. De zichtlijnen worden goed zichtbaar gemaakt en de woning wordt gefotografeerd door een gecertificeerd fotograaf die de opleiding: Masterclass Woningfotografie heeft gevolgd bij Theo Koeten.

Factuur

Na het leveren van de diensten en de foto ontvangt u de factuur en deze dient binnen 7 dagen betaald te worden.