House of KIKI

House of KIKI

De opleiding heb ik gevolgd bij Kirsten Slager van House of KIKI, zij werkt volgens de Hands-On methode en dat wil zeggen dat de verkoopstylist geen advies geeft, maar ervoor zorgt dat iedere woning zo ruim, zo licht, zo neutraal en zo sfeervol mogelijk gemaakt zal worden, zodat de woning eruit springt op Funda en er veel kijkers worden getrokken. Elke ruimte krijgt een duidelijke functie, een slaapkamer wordt een slaapkamer en geen werkkamer of strijkkamer meer.
Verder ben ik aangesloten bij het CNVV en hierdoor kan ik de garantie bieden dat mocht ik verhinderd zijn, de afspraak altijd door zal kunnen gaan, omdat ik dan een collega in zal kunnen schakelen. Mocht u graag willen dat ik zelf de styling doe, kan de afspraak natuurlijk ook verzet worden.

House of KIKI